Workshop „Coloristica in machiaj” by Nataliya Naida – 6 mai 2019

Trainer: Nataliya Naida
Locație & dată: Galați, 6 și 7 mai
Organizatori: Lecții de machiaj în colaborare cu Larisa Boitan Makeup School

Îți plac machiajele colorate, însă îți este frică să combini multe nuanțe? Vrei să scapi de stresul că nu știi ce culori să alegi pentru clientele tale?
Dacă ești makeup artist, acest curs o să te ajute să devii mai bun, deoarece vei învăța cum să alegi culorile armonioase în machiaj, ținând cont de mai mulți factori. Mai mult, trainerul Nataliya Naida va combina teoria cu practica și va realiza 3 machiaje demonstrative.

PROGRAM:

PRIMA ZI – 6 mai
11:00 – 14:00 Teorie
14:00 – 15:00 Pauză
15:00 – 17:00 Teorie
17:00 – 19:00 Demonstrație

Culorile sunt mereu prezente în viața noastră. Atât în noi, cât și în jurul nostru. În prima zi la cursul despre colorimetrie, vei învăța despre compoziția culorilor, dar și cum se influențează între ele. Vei învăța să aplici patru legi diferite de selecție și potrivire a culorilor. Nuanțe, subtonuri, reguli și legi ale colorimetriei. Analiza pielii, tonului și subtonului, cauza ale modificărilor pigmentației cutanate apărute după o anumită vârstă și care sunt soluțiile pentru aceste probleme. La partea demonstrativă, trainerul o să realizeze un machiaj nude; acoperirea cearcănelor, problemelor pielii.

A DOUA ZI – 7 mai
11:00 – 14:00 Teorie
14:00 – 15:00 Pauză
15:00 – 17:00 Demonstrație
17:00 – 19:00 Demonstrație

În a doua zi a workshopului, Nataliya va realiza două demonstrații, îmbinând teoria cu practica. Cu ajutorul machiajului de mireasă, trainerul va explica modul prin care poți face selecția corectă de nuanțe armonioase. Al doilea machiaj demonstrativ este Colorful Smokey; află care este principiul de combinare a culorilor în machiajul complex și cum poți obține look-uri armonioase.

PREȚ:

Costul pentru workshopul intensiv de două zile este de 780 lei. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans (nu se restituie) de 250 lei

Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon

Share on facebook
Ti-a placut? Spune-le prietenilor tai!