Ce spun cursantii

Ce spun cursantii

Am făcut cea mai bună alegere când m am înscris la școala de make up Larisa Boitan ! O recomand oricui este pasionat , și își dorește sa se perfecționeze in acest domeniu și sa învețe intr-un mediu cald și prietenos plin de oameni minunați .
Vio Mardale
cursant
Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce am învățat de la dumneavoastră, pentru că mi ați acordat incredere ca si model, sa vă port machiajele si ca mereu ma relaxez când mă pictează niște maini de aur! Ce faceti se numește ARTĂ! Fetelor, recomand cu incredere acest om, cel mai bun trainer si cel mai bun suflet!
Andra Grigoras
cursant
Doamna Larisa merita premiul pentru cea mai buna profesoara ! Atat de drag imi era sa ma trezesc dimineata stiind ca urmeaza o zi plina de informatii si tehnici noi in arta machiajului 😍😍❤. Un om cu un suflet mare care mi-a dat curaj sa imi duc mai departe visul si mi-a demonstrat ca pot mai mult ! 🙏🙏 O recomand din toata inima ! 🤗🤗❤
Lori Trandafir
cursant
Un om de nota 10000000! Pe langa faptul ca poti acumula foarte multe cunostinte in legatura cu makeup-ul , doamna Larisa este un om sufletist , isi ajuta si isi incurajeaza cursantii mereu. O recomand din toata inima! Va multumesc ca mi-ati pus pensula in mana , ca m-ati facut sa percep altfel arta frumosului si ca mi-ati aratat ca machiajul inseamna logica , nu doar "un desen"!
Alexandra Catalina
cursant
Alaturi de trainerul Larisa Boitan,am invatat fiecare pas catre realizarea corecta a unui machiaj,mi am definitivat aptitudinile si am pasit intr o lume minunata a culorilor si a artei. Cel mai frumos loc unde am pasit pana acum catre arta frumosului. Multumiri intregii echipe,in special Larisei Boitan ,te apreciez pentru siguranta cu care iti parcurgi drumul,intelepciunea cu care iti conduci pasii si curajul cu care privesti inainte,esti un om minunat ,un adevarat profesionist. Recomand cu incredere si cu mare drag cursurile Larisei Boitan.😍😍😍😘😘😘😘😘
Nicoleta Bija
cursant
Vreau sa va multumesc din suflet pentru fiecare cuvant, fiecare sfat si pentru tot ce ati reusit sa mi transmiteti din arta make up ului! Mi.am dorit din tot sufletul sa ajung sa invat de la dumneavostra,si am sperat in fiecare clipa sa am posibilitatea sa ajung aici. Acum nu pot decat sa ma bucur ca am invatat de la dumneavoastra, si sa mi doresc si mai mult, si mai mult de la propria persoana!! Va imbratisez strans si sper sa va revad curand!! ❤️❤️ Sunteti un om minunat!!!! Recomand cu drag, celor pasionati de acesta frumoasa artă!
Andreea Deea
cursant
Un trainer de top care nu numai ca iti pune bazele unei meserii atat de frumoase, insa te ajuta sa te dezvolti atat profesional cat si personal fiind o persoana foarte calda ! Recomand tuturor cu mare drag! Multumesc doamna Larisa pentru toate cunostintele acumulate pana acum ! 🙂🤗
Andreea Isabelle
cursant
Un trainer excepțional căruia nu ii este teama sa împărtășească secrete, tips and tricks invatate in ani de munca. Un trainer care oferă stat de multa informație pt cei dornici sa învețe iar practica alături de dansa este de nota 10++++. Probabil cel mai bun trainer din Galați și împrejurimi.
Angelica Simona-Carpo
cursant
O Recomand pe Doamna Larisa cu mare drag , este un trainer de milioane si este dotata cu un adevarat talent👍👍👍👍
Nicoleta Bichir Antohi
cursant