Termeni și condiții

Site-ul www.cursurimachiaj.ro este administrat de Lori Visage SRL , CUI 27386672 (J17/846/ 2010) , cu sediul social în Galati, sat Costi, str. Liliacului 20 Bis, denumită Larisa Boitan Makeup School . Larisa Boitan makeup school furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare “Termeni şi condiţii”). Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site acceptaţi acești Termeni ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, şi vă daţi acordul asupra acestor Termeni şi condiții. Larisa Boitan makeup school îşi rezervă dreptul de a modifica acești Termeni şi condiții în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

I. Despre www.cursurimachiaj.ro

Site-ul www.cursurimachiaj.ro este un serviciu de comerţ electronic, achiziţia produselor realizându-se pe baza comenzilor primite pe site. Site-ul este oferit sub această formă (așa cum este disponibil la momentul accesării) fără garanții explicite sau implicite suplimentare, cu privire la funcționare, informații, conținut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Larisa Boitan makeup school nu poate fi făcută răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziționate cu ajutorul site-ului.

II. Produsele și serviciile oferite

Cursurile , produsele oferite spre vânzare pe site-ul Larisei Boitan Makeup School sunt descrise pe pagina produsului. Fotografiile şi descrierea produselor au titlu de prezentare şi nu reprezintă o obligaţie contractuală;

Preţurile produselor afişate pe www.cursurimachiaj.ro reprezintă preţurile finale de cumpărare. Toate preţurile afișate pe site pot fi modificate.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

1) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător şi are aceleași calităţi ca produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

2) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

III. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul www.cursurimachiaj.ro poate fi accesat în mod gratuit, fără a fi condiţionaţi de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Înregistrarea ca utilizator presupune acordul dvs. asupra acestor Termeni şi condiții de utilizare şi asupra Politicii de confidențialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectați o parolă unică. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii acestei parole şi pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.

Prin autentificarea în contul dvs. declarați şi garantați că:

  • sunteţi clientul care s-a înregistrat pe site;
  • utilizați serviciile exclusiv în scopurile autorizate.

IV. Metode de comandă

Pentru a cumpăra produse oferite spre vânzare pe site-ul www.cursurimachiaj.ro se parcurg următoarele etape:

  • Alegerea produsului potrivit dorințelor dvs. şi adăugarea sa în coșul de cumpărături;
  • Autentificarea în contul dvs. (sau înregistrarea unui nou cont). Completați apoi adresa de livrare şi cea de facturare (daca diferă) şi alegeți  metoda de plată cu cardul. Aici veți regăsi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor şi suma pe care o aveți de achitat;
  • Efectuarea plăţii produselor comandate

V. Modalități de plată

Larisa Boitan Makeup School folosește metode de plată sigure pentru a se asigura că procesarea plăţii dvs. va fi executată în condiții de siguranță şi securitate. Plata se  efectuează cu cardul.( Preţurile sunt finale şi nu conțin TVA, societatea nefiind plătitoare de TVA.)

Plata cu cardul

Magazinul online www.cursurimachiaj.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Netopia.ro. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță şi simplitate în achiziția produselor şi serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din comandă în cazul efectuării plăţii cu cardul.

Vă rugăm să verificaţi detaliile comenzii în e-mailul de confirmare primit imediat după plasarea acesteia. În cazul în care există erori, aveţi obligația să informaţi serviciul clienți la adresa: larboitan@yahoo.com . Larisa Boitan makeup school nu poate fi făcută responsabilă pentru orice amânări, întârzieri sau greșeli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defecțiuni tehnice, întârzieri de transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forţe majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat în bazele de date sau sistemele proprietate a companiei.

VI. Politica de returnare și înlocuire a produselor

Orice client care doreste să beneficieze de serviciile oferite in cadrul website-ului cursurimachiaj.ro de catre Lori Visage SRL, este de acord sa respecte principiile, regulile, termenii si conditiile expuse in website.

Prin efectuarea platii pentru unul din serviciile (cursurile) oferite pe website-ul cursumachiaj.ro, va exprimati acordul pentru respectarea acestor termeni, conditii, principii si reguli de accesare a serviciilor noastre.

Plata efectuata este nerambursabila.

VII. Limitarea răspunderii

Sunteți de acord ca (cu excepția celor prevăzute în mod explicit în prezentul document) Larisa Boitan Makeup School , angajații, reprezentanții şi furnizorii acesteia nu vor fi răspunzători faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru oricare dintre daunele-interese legate de relația noastră comercială. Răspunderea noastră pentru orice daune rezultate din relația cu dvs.

Vlll. Nulitate

Dacă orice prevedere a Termenilor şi condițiilor este considerată a fi invalidă, nulă sau neaplicabilă, celelalte prevederi vor continua totuși în vigoare şi cu efecte depline, iar dispoziția nulă, invalidă sau neaplicabilă se va considera modificată astfel încât să fie valabilă şi executorie în limita maximă permisă de lege.

IX. Metode de contactare

Pentru orice comentarii sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la:

larboitan@yahoo.com

X. Drepturi de autor

Conținutul grafic şi de text, designul www.cursurimachiaj.ro este proprietatea societăţii sau a furnizorilor săi de conținut şi sunt protejate de legislaţia privind drepturile de autor din România.

Este interzisă reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afișarea conținutului de pe acest site. De asemenea, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Larisei Boitan Makeup School sau a furnizorilor săi şi este protejat de legile dreptului de autor din Romania. Pentru orice probleme legate de dreptul de autor ne puteţi contacta la adresa de e-mail: larboitan@yahoo.com

XI. Întregul acord

Acești Termeni şi condiții constituie întregul acord între dvs. şi Larisa Boitan Makeup School cu privire la utilizarea şi materialele disponibile prin intermediul site-ului şi înlocuiesc toate comunicările anterioare sau actuale şi înțelegerile între dvs. şi Larisa Boitan Makeup School cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în acești termeni şi condiții sunt rezervate.

XIl. Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale, se va apela la instanțele judecătorești competente.

Xlll. Feedback

Utilizatorii pot posta comentarii, recenzii, pot trimite sugestii; acestea sunt considerate non-confidenţiale şi devin proprietatea Larisei Boitan Makeup School . Prin trimiterea de feedback/ sugestii cedaţi dreptul societăţii de a folosi numele dvs. în relaţie cu materialele postate. Larisa Boitan makeup school are dreptul de a monitoriza, edita sau şterge orice tip de conţinut al utilizatorilor pe site; în acelaşi timp, nu suntem responsabili pentru niciunul dintre materialele postate de către terţe părţi şi avem dreptul de a selecta comentariile şi postările trimise de către utilizatori.