Despre traineri

TRAINERI: Larisa Boitan, Amalia Avram si Natasha Shpak

Larisa Boitan

Am absolvit primele cursuri de makeup in 2004, analizand bine piata si cautandu-i pe cei mai buni!

Fiind pedagog si psiholog, stiam de la bun inceput ca voi avea scoala mea de makeup si am foarte mult de invatat , sa creez o scoala altfel: cu studii profunde, logice si complexe! Eu invat continuu si indemn cursantii mei sa faca acelasi lucru!!!

Am peste 100 de cursuri si diploma de studii pentru traineri de scoli de makeup din Moscova, 2017!

Cel mai mare succes al meu sunt rezultatele si realizarile cursantilor mei!

Va invit sa ne cunoastem si sa fiti printre ei!

 

Amalia Avram

Are o experienta de peste 8 ani in antreprenoriat si in 2019, a scris prima carte CHROMA – Sistemul de organizare al Culorilor in Makeup.

Este absolventa a Universitatii din Bucuresti – sectia Filologie Ceha-Spaniola (2013) si a urmat masteratul de Management in afaceri (2015)

Este Color EXPERT si autoarea singurei carti despre Teoria Culorilor in Machiajul profesional din ROMANIA, dublu jurat la concursurile nationale de make-up, speaker la nenumarate evenimente (MAKEUP FEST, MAKEUP FORUM, COSMOBEAUTY), castigatoarea locului III la concursul international The New Talent, Bucuresti, 2016.

La inceputurile sale a activat in presa scrisa, ca editor al Revistei GLAM UP si a fost Beauty Blogger la GLAMUPDATE

Natasha Shpak

Absolventa a peste 70 de cursuri, traininguri si masterclassuri de make-up cu traineri nationali si internationali.

Are 9 ani de experienta in domeniu.

A predat peste 100 de cursuri/masterclassuri in toata tara : Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Targu Mures, Iasi, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Odorheiul Secuiesc, Piatra Neamt, Focsani, Sebes, Sibiu, Constanta

Publica articole in reviste de specialitate: Make-up Magazine si in prezent Beautyfactory

Organizator si traducator de cursuri cu traineri de talie internationala

Corina Tudor

A pășit în această minunată profesie în luna octombrie a anului 2013. Ulterior, a participat la diverse masterclass-uri de perfecționare, iar cu ajutorul cunoștintelor dobândite s-a specializat în machiajul beauty, foto și fashion.

Printre realizarile sale profesionale se numara si un trofeu obtinut la concursul international de machiaj Purple Brush Award gazduit de World Bodypainting Festival, Viena,  in vara anului 2018. A luat locul al doilea

Este trainer autorizat în acest domeniu și de curand a înființat brandul Urban Miuz, academie de machiaj si magazin de make-up. ”Prin acest proiect îmi doresc să contribui la dezvoltarea make-up artiștiștilor, așa cum alții au contribuit la dezvoltarea mea!”