Cursuri online cu acces permanent

Important: Cursurile cu acces permanent se activeaza automat. Pentru a avea acces la cursurile achizitionate trebuie sa va autentificati !!

Natasha Shpak

Natasha Shpak 

Make-up Artist si Make-up Trainer

Absolventa a peste 70 de cursuri, traininguri si masterclassuri de make-up cu traineri nationali si internationali. Are 9 ani de experienta in domeniu. A predat peste 100 de cursuri/masterclassuri in toata tara: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Targu Mures, Iasi, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Odorheiul Secuiesc, Piatra Neamt, Focsani, Sebes, Sibiu, Constanta

Publica articole in reviste de specialitate: Make-up Magazine si in prezent Beautyfactory

Organizator si traducator de cursuri cu traineri de talie internationala.

Cursul Online Basic Pro

Cursul Online Basic Pro contine un cumul de informatii sintetizate, esentiale- necesare oricarui incepator sau profesionist deja familiarizat cu anumite notiuni.

Modul de abordare, logica prezentarii precum si etapizarea au fost gandite ca sa faciliteze capacitatea de asimilare. Creierul uman este structurat de asa natura incat poate asimila si retine doar in jur de 40% din informatiile prezentate!

Avantajul online-ului este net superior, din acest punct de vedere – deoarece puteti face pauze, puteti revedea secventele, nota!  Un alt avantaj este rezolutia video si focusarea pe detalii. Am ales intentionat modele foarte asemanatoare cu majoritatea clientelor din salon, fete obisnuite cu anumite probleme de ten sau volume cu care va/sau va veti confrunta in munca voastra reala- in contact cu clientii.


Variantele de achizitionare sunt:

Standard: puteti achizitiona cate 1 modul sau mai multe la pret de 350 lei per modul;

Premium: varianta integrala 5 Module+1 de teoria culorilor la un pret redus de 1200 lei.

Promoții de primăvară

promo
Modulul 3: Machiajul Smokey Eyes in texturi combinate

Modulul 3: Machiajul Smokey Eyes in texturi combinate

promo
Modulul 2: Machiajul gradient in texturi cremoase

Modulul 2: Machiajul gradient in texturi cremoase