Produse recomandate

Produse coreene - cod reducere: Larisa10

ULEI HIDRATANT PENTRU CURATARE TEN THE SKIN HOUSE ESSENTIAL CLEANSING OIL

Ulei de curățare hidratant cu Ulei de Canola, Ulei de Floarea Soarelui, Ulei de Măsline și Ulei de Măceșe, potrivit pentru toate tipurile de ten.

ULEI HIDRATANT PENTRU CURATARE TEN COXIR ULTRA HYALURONIC CLEANSING OIL

Ulei de curățare hidratant cu Acid Hialuronic, Aloe Vera și Complex de Plante, potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat, lipsit de vitalitate.

SPUMA PENTRU CURATARE TEN SENSIBIL COXIR GREEN TEA CLEAR FOAM CLEANSER

Spumă de curățare fără alcool pentru piele sensibilă, cu Extracte din Green Tea (Ceai Verde), Secreție de Melc, Centela Asiatică și Acid Hialuronic, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special tenul sensibil.

SCRUB EXFOLIANT PENTRU TEN THE SKIN HOUSE CACAO SUGAR BLACK HEAD OFF

Scrub exfoliant pentru ten cu Pudră de Melasă, Cacao, Orez Negru și Ceai Vede (Green Tea), potrivit pentru toate tipurile de ten, în special tenul cu puncte negre.

TONER ANTIRID CU EXTRACT DE MELC COXIR BLACK SNAIL COLLAGEN

Toner antirid, cu extracte din Secreție de Melc, Soia Neagră, Susan Negru, Orez Negru, Colagen și efect de lifting, potrivit pentru toate tipurile de ten, în special tenul lipsit de fermitate.

SER CONCENTRAT ANTIRID CU EXTRACT DE MELC COXIR BLACK SNAIL COLLAGEN

Ser concentrat antirid, cu extracte din Secreție de Melc, Soia Neagră, Susan Negru, Orez Negru, Colagen și efect de lifting, potrivit pentru toate tipurile de ten, în special tenul lipsit de fermitate

SER CONCENTRAT HIDRATANT THE SKIN HOUSE MARINE ACTIVE

Ser concentrat pentru hidratare intensă cu extracte din Perle, Alge Marine, Apă de Mare și Acid Hialuronic, potrivit pentru toate tipurile de ten, în special tenul uscat, lipsit de vitalitate.

CREMA PENTRU OCHI ANTIRID CU EXTRACT DE MELC COXIR BLACK SNAIL COLLAGEN

Cremă pentru ochi antirid, cu extracte din Secreție de Melc, Soia Neagră, Susan Negru, Orez Negru, Colagen și efect de lifting, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special tenul lipsit de fermitate.

CREMA PENTRU OCHI ANTIRID CU COLAGEN THE SKIN HOUSE WRINKLE SYSTEM

Cremă pentru ochi antirid nutritivă cu Colagen, Adenozină, Acid Hialuronic și Caprifoi Japonez, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul ridat, fără fermitate.

CREMA PENTRU FATA ANTIRID CU EXTRACT DE MELC COXIR BLACK SNAIL COLLAGEN

Cremă pentru față antirid, cu extracte din Secreție de Melc, Soia Neagră, Susan Negru, Orez Negru, Colagen și efect de lifting, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special tenul lipsit de fermitate.

CREMA PENTRU FATA HIDRATANTA THE SKIN HOUSE MARINE ACTIVE

Cremă de față pentru hidratare intensă cu extracte din Perle, Alge Marine, Apă de Mare și Acid Hialuronic, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special tenul uscat, lipsit de vitalitate.

MASCA GEL PENTRU FATA HIDRATANTA THE SKIN HOUSE MARINE BOUNCE SLEEPING PACK

Mască de față pentru hidratare intensă cu extracte din Perle, Alge Marine, Apă de Mare și Colagen, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special tenul uscat, lipsit de vitalitate.

PLASTURI ANTICEARCAN PENTRU OCHI BEAUUGREEN COLLAGEN & GOLD 

Plasturi pentru ochi anticearcăn antirid din hidrogel cu Aur, Colagen, Vitamina B3 (Niacinamida), Acid Hialuronic și Adenozină, potriviți pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul ridat, cu cearcăne.

PLASTURI ANTICEARCAN PENTRU OCHI BEAUUGREEN SEA CUCUMBER & BLACK

Plasturi pentru ochi anticearcăn antirid din hidrogel cu extract din Castravete de Mare, Colagen, Vitamina B3 (Niacinamida), Acid Hialuronic și Adenozină, potriviți pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul lipsit de fermitate, cu cearcăne.

MASCA HIDROGEL DE FATA CU SER ANTIRID BEAUUGREEN ANTI-WRINKLE PULLULAN

Mască pentru față din hidrogel antirid cu Pullulan, Colagen, Vitamina B3 (Niacinamidă), Acid Hialuronic și Adenozină, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul ridat, fără fermitate.

PORTFARD DIN PVC 20X12X13CM TRANSPARENT

Portfard PVC Transparent pentru depozitarea și transportul produselor și ustensilelor cosmetice

PORTFARD DIN PVC 21X13X10CM TRANSPARENT

Portfard PVC Transparent pentru depozitarea și transportul produselor și ustensilelor cosmetice.

PRODUSE GOLDEN ROSE

Rujuri lichide cu aspect ultra mat, formulă vegană și rezistență îndelungată.

RUJ LICHID GOLDEN ROSE MY MATTE LIP INK MOV

RUJ LICHID GOLDEN ROSE MY MATTE LIP INK BEJ SI MARO

RUJ LICHID GOLDEN ROSE MY MATTE LIP INK ROSU SI GRENA

RUJ LICHID GOLDEN ROSE MY MATTE LIP INK ROZ