De multe ori ne dorim un ten perfect ca in pozele de pe Instagram, si cautam un fond de ten ideal. Dar de aspectul tenului, netezirea, catifelarea, luminozitatea lui se “ocupa” bazele de machiaj.

Stiu, ca multe din femeile care se machiaza nu folosesc baze, nu le cunosc. De aceea, vreau sa va prezint trei baze nu scumpe, din segmentul mass-market. Alegeti una, citind descrierea, si vedeti diferenta si rezultatul.

Am ales 3 branduri, care se vand oriunde in lume

1. Baza CATRICE reuneste 10 beneficii intr-un singur produs. Textura usoara uniformizeaza tenul, minimizeaza porii, hidrateaza si pregateste tenul pentru urmatorul pas, sporind rezistenta fondului de ten.
2.Aceasta baza de la MAYBELLINE este creata pentru o piele uscata cu tendință de exfoliere. Primerul hidratează, reîmprospătează și înmoaie pielea, pregătind-o pentru aplicarea fonului de ten sau pudrei. Primerul ascunde astfel de defecte ale epidermei ca roșeață, pori dilatați, riduri fine și pete pigmentare.
3.Primer de la L' OREAL cu consistența de gel poate fi distribuit uniform, îndepărtând roșeața și umplând porii. Compoziția fortificată a produsului are grijă să păstreze umiditatea care dă viață celulelor și reglează producerea de sebum pentru a prelungi machiajul. Baza nuanțează perfect roșeața și uniformizează tenul, blocând pigmentarea.Recomandat pentru tenul mixt si gras.